Προγράμματα Συνεργασίας WiZiFi

EN | GR

Πως σκοπεύετε να Ικανοποιήσετε την ανάγκη των σημερινών ταξιδιωτών για Μόνιμη, Απεριόριστη και Οικονομική σύνδεση στο Διαδίκτυο?

 • Πιστεύετε ότι η παροχή Μόνιμης & Απεριόριστης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο θα πρέπει να περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες προς τους Πελάτες σας?
 • Φροντίζετε πάντα για την Ικανοιποίηση των αναγκών των Πελατών σας από την ποιότητα των προσφορόμενων υπηρεσιών κα τη συνολική Εμπειρία τους?
 • Επιθυμείτε να τους προσφέρετε πάντα την καλύτερη σχέση Ποιότητας προς Κόστος?
 • Ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε πρόσθετα, σημαντικά Έσοδα και να αυξήσετε την Αφοσίωσή (Loyalty) των Πελατών προς την επιχείρησή σας?

Αν απαντήσετε ΝΑΙ περισσότερες από μία φορές, η υπηρεσία WiZiFi αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργατή για την παροχή Μόνιμης & Απεριόριστης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο στους Πελάτες σας, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα!

 • Προσχωρήστε στο δίκυτο Συνεργατών WIZIFI στο οποίο ανήκουν ήδη δεκάδες επιχειρήσεις του Τουριστικού & Ξενοδοχειακού κλάδου στην Ελλάδα, αλλά και στις κυριότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών,
 • Προωθήστε και Προσφέρετε στους Πελάτες σας την υπηρεσία WiZiFi Μόνιμης Σύνδεσης στο Διαδίκτυο με ταχύτητες 4G,
 • Βελτιώστε την Προστιθέμηνη Αξία των υπηρεσιών σας, διαφοροποιηθείτε από τον Ανταγωνισμό, και
 • Αυξήστε την Αφοσίωση των Πελατών προς την επιχείρησή σας και τα συνολικά Έσοδα σας ανά πελάτη!

 

Προτεινόμενα Προγράμματα Συνεργασίας

Στο πλαίσιο της εμπορικής ανάπτυξης της  υπηρεσία WiZiFi, έχουμε σχεδιάσει και προτείνουμε 3 διαφορετικά Προγράμματα Εμπορικής Συνεργασίας για Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του Τουρισμού, των Ταξιδιών και της Διαμονής. Δίνουμε τη δυνατότητα να προωθήσετε την υπηρεσία WiZiFi ή να την εντάξετε στις υπηρεσίες σας και να επωφεληθείτε από σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:

 • Αναβάθμιση και δημιουργία Υπεραξίας στις προσφερόμενες υπηρεσίες!
 • Διαφοροποίηση των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών έναντι του ανταγωνισμού!
 • Δημιουργία νέας πρόσθετης Ροής Εσόδων, η οποία μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα ανάλογα με την αποδοχή της υπηρεσίας από του τελικούς πελάτες!
 • Εξασφαλισμένο Κέρδος χωρίς Επιχειρηματικό ή Οικονομικό Ρίσκο!
 • Αύξηση της Ικανοποίησης των πελατών και της Αφοσίωσής τους προς τις επιχειρήσεις!

   

WIZIFI Online Affiliates

Τοποθετήστε πληροφορίες, συνδέσμους και εικόνες προώθησης (banners) στις σελίδες του ιστοτόπου σας (website) ή στο ιστολόγιο σας (blog), ενημερώστε τους επισκέπτες σας για την υπηρεσία WiZiFi και προτείνετε  να επισκεφθούν τις σελίδες και ηλεκτρονικό κατάστημα WiZiFi.

Κερδίστε ικανοποιητικό ποσοστό προμήθειας για κάθε παραγγελία που θα ολοκληρωθεί από τους επισκέπτες σας που έχετε προωθήσει ηλεκτρονικά, από την πρώτη παραγγελία και χωρίς να απαιτείται ελάχιστο όριο ή στόχος πωλήσεων.  Αυξήστε το ποσοστό της προμήθειας σας επιτυγχάνοντας συγκεκριμένους εμπορικούς στόχους.

Αν δραστηριοποιήστε στον Τουριστικό, Ξενοδοχειακό, ή Ταξιδιωτικό κλάδο και διαθέτετε ή διαχειρίζεστε κάποιο ιστότοπο, ιστολόγιο, ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, ή πωλήσεων, προσθέστε και προτείνετε  την υπηρεσία WiZiFi στους επισκέπτες και πελάτες σας και αξιοποιήστε την επισκεψιμότητά σας κερδίζοντας ένα σημαντικό πρόσθετο μηνιαίο έσοδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Συνεργασίας WiZiFi Affiliate!

WIZIFI POS Partners

Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το δίκτυο Συνεργατών Σημείων Διάθεσης WiZiFi (POS - Point of Sales Partners), στις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Οι πλέον κατάλληλες επιχειρήσεις Συνεργατών Σημείων Διάθεσης είναι αυτές του Ξενοδοχειακού κλάδου (City Hotels, Resorts, Luxury Hotels, Villas, Hostels, Apartments), της Ενοικίασης αυτοκινήτων (Car Rentals) ή σκαφών αναψυχής (Yachting) και των Τουριστικών Πρακτορείων (Travel Agencies).

Οι Συνεργάτες Σημείων Διάθεσης προωθούν και παρέχουν τις συσκευές και την υπηρεσία WiZiFi απευθείας στους πελάτες τους.  Έχουν την ευθύνη ασφαλούς αποθήκευσης, παράδοσης και παραλαβής των συσκευών, ενώ συμμετέχουν στην Συνεκμετάλλευση των αναμενόμενων εσόδων, επενδύοντας αποκλειστικά στην προμήθεια των διαθέσιμων συσκευών.

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι εκπρόσωποι πωλήσεων WiZiFi θα έρθουν σε επαφή μαζί σας για να σας παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για το πλέον κατάλληλο Πρόγραμμα Συνεργασίας WiZiFi POS που ταιριάζει στην επιχείρησή σας!

WIZIFI Wholesale Partners

Δίνουμε τη δυνατότητα σε επιλεγμένους Συνεργάτες να προσθέσουν στα προϊόντα τους την υπηρεσία WiZiFi.  Ο Συνεργάτης είναι ελεύθερος και υπεύθυνος να επιλέξει τους τρόπους προώθησης και διάθεσης της υπηρεσίας, καθώς και την δική του τιμολογιακή πολιτική, εφόσον επιλέξει τη διάθεση κάτω από το δικό του εμπορικό σήμα (Co-branded ή White Label).

Η υπηρεσία WiZiFi προσφέρεται στους Συνεργάτες σε τιμές χονδρικής (Wholesale) με έκπτωση ανάλογη των πωλήσεων, και τους επιτρέπει να μεταπωλούν την υπηρεσία σύμφωνα με την πλέον κατάλληλη για κάθε επιχείρηση μέθοδο (δωρεάν παροχή, υπηρεσία προστιθέμενης αξίας, συνδυαστικά με άλλες υπηρεσίες, κλπ.).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση συνεργασίας σύμφωνα με τις επιχειρηματικές ανάγκες σας!

 

WiZiFi Most Suitable Business Partners

  Affiliates POS Partners
Wholesale
Bloggers(1) ✔     
Tickets Booking Sites ✔     
Accommodation Booking Sites ✔     
Online Travel Agencies - OTAs    
Event Organizers  ✔
Hospitality Management
✔ 
Hotels, Resorts, Villas, Apartments   ✔   ✔
Yachting Agents    ✔  ✔
Car Rentals
   ✔  ✔
Travel Agencies
   ✔
Tour Operators / DMCs
     ✔

(1) Travel Experiences, Tourism News, Technology or Gadgets Reviews

 

JOIN NOW